Segell Infoparticipa

Darrera actualització: 9/1/2023 09:06 h.

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de les webs locals.

Avaluen la informació pública dels ens locals des de la perspectiva que aquesta permeti a la ciutadania conèixer quin són els seus representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació tenen al seu abast.

Es tracta d’una marca de qualitat que pretén donar garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

Aquest any 2021 la Diputació de Barcelona ha renovat el segell infoparticipa amb el 100% dels indicadors positius que distingeix els webs de les administracions públiques en matèria de transparència i suposa un reconeixement a les bones pràctiques, tal com ja va aconseguir l'any 2020.