Grups polítics

Darrera actualització: 29/5/2023 12:59 h.
L’espai que la Diputació ofereix als grups polítics al web institucional aspira a ser un altaveu més per mantenir i reforçar aquest diàleg permanent dels representants polítics amb la ciutadania.

Paranimf de l'Escola IndustrialEs tracta d’un espai destinat a establir un vincle obert i accessible, i a explicar, des de la perspectiva de cada partit, la feina de la Diputació al servei del territori i de la seva gent.

La diversitat dels grups polítics que integren la Diputació de Barcelona reflecteix la diversitat del territori al qual representen. El vot democràtic de la ciutadania exigeix retre comptes, no solament per la tasca que, com a regidors o alcaldes, es fa als pobles i ciutats dia a dia, a peu de carrer, sinó també per l’activitat que, com a diputats i diputades, es realitza a la Diputació. Una activitat que resulta essencial, convé subratllar-ho, per reforçar l’autonomia local i la capacitat que tenen els ajuntaments d’oferir bons serveis públics.

Us convidem doncs a conèixer l'activitat i les opinions dels 7 grups polítics que conformen el Ple de la Diputació durant el present mandat. Podeu trobar les mocions dels grups polítics recollides en aquest fitxer, amb tota la informació sintetitzada. La informació s'actualitza mensualment.

Podeu consultar les notícies publicades, en format periodìstic, sobre els plens i les mocions dels grups polítics des del cercador de premsa (tema "ple" i "mocions") allotjat en el web de la Diputació de Barcelona. 

En els següents enllaços teniu el recull del que s'ha publicat en aquestes temàtiques corresponents a l'any 2022:

AdjuntMida
mocions_10_05_2023.xlsx53.78 MB