Grups polítics

Darrera actualització: 19/3/2024 09:57 h.
L’espai que la Diputació ofereix als grups polítics al web institucional aspira a ser un altaveu més per mantenir i reforçar aquest diàleg permanent dels representants polítics amb la ciutadania.

Paranimf de l'Escola IndustrialEs tracta d’un espai destinat a establir un vincle obert i accessible, i a explicar, des de la perspectiva de cada partit, la feina de la Diputació al servei del territori i de la seva gent.

La diversitat dels grups polítics que integren la Diputació de Barcelona reflecteix la diversitat del territori al qual representen. El vot democràtic de la ciutadania exigeix retre comptes, no solament per la tasca que, com a regidors o alcaldes, es fa als pobles i ciutats dia a dia, a peu de carrer, sinó també per l’activitat que, com a diputats i diputades, es realitza a la Diputació. Una activitat que resulta essencial, convé subratllar-ho, per reforçar l’autonomia local i la capacitat que tenen els ajuntaments d’oferir bons serveis públics.

Pots conèixer l'activitat i les opinions dels grups polítics , mocions, que han conformat  Ple de la Diputació en diferents mandats consultant l'arxiu:

AdjuntMida
Mocions111 KB